Kedves Vásárlóink!

A kialakult új koronavírusos járványra való tekintettel
kollégáink 2020.03.27.-től hétköznap 10:00 - 18:00 óráig, szombaton 10:00 - 14:00 óráig
telefonos ügyfélszolgálatainkon és e-mailben állnak a vásárlóink rendelkezésére.

Webáruházunk továbbra is zavartalanul üzemel!

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

Akciós Termék!
Classic memory párna Nagyítás
Classic memory párna ötvözi a hagyományos párna kényelmét és a memory hab alakfelvevő tulajdonságát. Önmagában is elegendő magasságú félpárna.

Bővebb leírás

12 920 Ft‎

13 600 Ft‎

-5%kedvezmény

Árajánlatot kérek

Classic memory párna leírása

A Classic memory párna ötvözi a hagyományos párna kényelmét és a memory hab alakfelvevő tulajdonságát, ezzel biztosítva a mindig megfelelő alátámasztást és a hosszú élettartamot.
A memory magnak köszönhetően a párnát soha nem kell felrázni, nem gyűrődik és nem is szúr mint a régi tollpárnák. Ez a memory párna hosszú évekig megtartja a formáját.

- A Classic memory párna mérete: 41x70 cm,
- AloeVera párnahuzattal rendelhető,
- Többféle méretben és formában kapható.

Classic memory párna paraméterei

Termék megnevezéseMemory párna
Szélesség41 cm
Hosszúság70 cm
Párna huzata30°c -on mosható huzat

Kapcsolódó bejegyzések

Vélemény írás

Classic memory párna

Classic memory párna

Classic memory párna ötvözi a hagyományos párna kényelmét és a memory hab alakfelvevő tulajdonságát. Önmagában is elegendő magasságú félpárna.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!