Akciós Termék!
ViscoMed 2side kétoldalas memory ágybetét Nagyítás

Félkemény komfort a 2 oldalán eltérő keménységgel. 6 cm nagy sűrűségű (60 kg/m3) memory habbal. Középen 10 cm nagy teherbírású merevítőhab. Másik oldalán 4 cm nagy sűrűségű (60 kg/m3) memóriahab. Mosható AloeVera huzat.

Bővebb leírás

90 950 Ft‎

107 000 Ft‎

-15%kedvezmény

Árajánlatot kérek

ViscoMed 2side memory matrac leírása

ViscoMed 2side matrac felső kényelmi rétegei

A ViscoMed 2side memory matrac két oldalán nagy sűrűségű (60 kg/m3) öntött memóriahab található eltérő vastagságban. A gyártástechnológiának köszönhetően az öntött memóriahabok sejtszerkezete sokkal homogénebb a táblásított technológiával gyártottakhoz képest, vagyis egyenletesebb hatásfokkal képes csökkenteni a test felületén kialakuló nyomást. A matrac egyik oldalán 6 cm, míg a másik oldalán 4 cm memóriahab van. Ez pár centi különbség eltérő alváskomfortot nyújt a matracon feküdve attól függően melyik fele kerül felülre. Ez kifejezetten hasznos funkció ha a párok közt nagy a súlykülönbség vagy nagyon eltérőek az igények a matrac keménységét illetően. Mivel gyakorlatilag ugyanarról a matracról van szó ezért nincs esztétikai vagy szint különbség.

ViscoMed 2side ágybetét középső tartó magja

A ViscoMed 2side ágybetét középső tartómagja 10 cm vastag nagy rugalmasságú masszív hideghab (35 kg/m3) , mely jól szellőzik. A magas minőségű középmag megfelelő alátámasztást nyújt a gerincnek és hosszú élettartamot biztosít a matracnak.

A ViscoMed 2side matrac kiváló minőségű antiallergén huzata mosható és háromféle változatban rendelhető. Aloe Vera, 3D Aloe Vera, és 3D Bamboo!

3D Bamboo huzat:

A gyorsan megújuló bambuszrostból készített természetes bambuszszálak klimatizációs tulajdonságai az egyik leghatékonyabb nedvességelvezető képességgel ruházzák fel a ViscoMed matracokhoz választható Bamboo huzatokat. Az üreges felépítésű, kis súlyú és nagyon hajlékony rugalmas bambuszszálakat tartalmazó huzat selymes tapintású, hűs érzetet biztosít. A bambusz magas nedvességfelvevő- és leadó képessége kellemes, száraz, antibakteriális alvási környezetet generál. A felületi gyors párolgást a matracok oldalán végigfutó 3D oldalháló egészíti ki, így a matracmag átszellőzése is magasabb mutatószámokkal bír. A Bamboo huzat kettészedhető, vagyis körbe-cipzározható, így a 140 x 200-as méretű matracoknál nagyobb huzatok házi tisztítása is praktikusabban megoldható.

3D Aloe Vera huzat:

A bőrbarát impulzus érdekében a ViscoMed matracok rendelhetőek Aloe Vera huzattal is, melynek gyártása során ( a gyártási fázis végső szakaszában ) Aloe Vera géllel átitatott textilszálakkal dúsítják az alapszövetet, ennek köszönhetően egy optimális gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató hatást érünk el, így ezen matrachuzat ideális választás érzékenyebb bőrtípussal rendelkező felhasználók számára. A baktériumölő képességének köszönhetően az Aloe Vera huzat megakadályozza kellemetlen, az éjszakai izzadás következtében kialakuló szagok matracba történő beivódását. A 3D oldalhálóval kiegészített Aloe Vera huzatok két huzattérféllé választhatóak, a nagyobb méretű matrachuzatok beleférnek az otthoni, 5 - 8 kg töltősúlyú mosógépekbe is, így gazdaságosan tisztíthatóak.

ViscoMed 2side memory matrac paraméterei

Termék megnevezéseMemory matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása30 - 40ºC-on
Huzat típusaAntiallergén Aloe Vera
Matrac keménységeFélkemény -kemény
Matrac terhelhetősége130 kg/fő
Matrac rétegek3 (10 cm hordozóréteg / 4 , 6 cm memóriahab)
Anyagsűrűség60 kg / m3
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács, vagy fix borda
AjánlásVegyes alvástípushoz
Magasság21 cm
Egyedi méretRendelhető
Garancia10 év arányosított garancia

Vélemény írás

ViscoMed 2side memory matrac

ViscoMed 2side memory matrac

Félkemény komfort a 2 oldalán eltérő keménységgel. 6 cm nagy sűrűségű (60 kg/m3) memory habbal. Középen 10 cm nagy teherbírású merevítőhab. Másik oldalán 4 cm nagy sűrűségű (60 kg/m3) memóriahab. Mosható AloeVera huzat.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!