Frottír vízzáró matracvédő, légáteresztő hátoldallal. optimális választás kiskorú gyerekeknél, idős embereknél ill. a betegápolásban is. 90 ºc-on mosható.

Bővebb leírás

3 500 Ft‎

Termékek ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén 50 000,-ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes házhozszállítás részletei

  • Az ingyenes házhozszállítás 80 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
  • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
  • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
  • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

  • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

Frottír vízzáró matracvédő leírása

Frottír vízzáró matracvédő, légáteresztő hátoldallal. Ez a vízálló matracvédő optimális választás kiskorú gyerekeknél, idős embereknél  ill. a betegápolásban is széles kőrben elterjedt termék. Alsó Pu oldala képes megvédeni a matrac belső rétegeit az elázástól. 90 ºc-on mosható. Széle körbegumírozott, ami megakadályozza a matracon való elcsúszkálást.
Összetétel: 100% pamut, alj: 100% PU

Frottír vízzáró matracvédő paraméterei

Termék megnevezéseMatracvédő
Huzat mosása90ºC-on
Egyedi méretNem rendelhető
Kialakításgumírozott szegéllyel

Vélemény írás

Frottír vízzáró matracvédő

Frottír vízzáró matracvédő

Frottír vízzáró matracvédő, légáteresztő hátoldallal. optimális választás kiskorú gyerekeknél, idős embereknél ill. a betegápolásban is. 90 ºc-on mosható.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!