1872-ben Giovanni Battista Pirelli, egy fiatal olasz mérnök, huszonnégy évesen Milánóban megalapította a Pirelli & C. vállalatot.

A Pirelli logo védjegy az olasz ipari szellem fejlődésének úttörőjévé vált szerte a világon, a távirati kábelektől (1879) kezdve, az első ciklus gumiabroncson keresztül (1890) az autó gumiabroncsokig (1901).

Az 1920-as években, míg az olyan pilóták, mint Nuvolari, Ascari és Fangio legendák lettek a Pirelli gumiabroncsokkal felszerelt autóknak köszönhetően, ugyanennek a szellemnek köszönhetően a Pirelli márka kiváló, innovatív latex matracokat és párnákat gyárt 1929 óta.

A mosás, higiénia és fertőtlenítés jellemzői által a latex gyorsan kedvelt anyag lett a matracgyártás területén is.

Manapság a latex és más, nyitott sejtszerkezetű anyagok innovatív kombinációjára támaszkodó anyagoknak köszönhetően a Pirelli matrac-termékek a szektor etalonjává váltak. Folyamatosan keresik az új technikákat, hogy az alvás valóban csúcsteljesítményű kikapcsolódást nyújtson. Ennek megfelelően a fejlesztő csapatnak olyan innovációkat köszönhetünk, mint a BODYZONES, 100% Latex, Latex X-TREM vagy a MEMOLATEX.

Ezek az innovatív termékek három fő területen alapulnak, melyek a design, esztétika és az anatómiai kutatások. A design fejlesztéseken felül a termelési minőség a másik fő pillér. A gyártó berendezések során ugyancsak a legutolsó technológiákat használják, hogy a folyamatosan állandó minőséget garantáljanak.

Olaszországban tervezve - Németországban gyártva, ez biztosítja a Pirelli matracok mögött álló szakértelmet, tapasztalatot és jó hírnevet.

A csoportok által végzett kutatás és megfigyelés célja, nem az, hogy megszabja a pihenés stílusát, hanem, hogy a termékeket a legmagasabb kényelemmel felruházza. Ez a politika azonos a több mint 80 éve, és egyértelműen bizonyított.

A márka tipikus értékei közé tartozik az átlagon felüli teljesítmény, a design és az esztétika.

Ma a Pirelli matrac és ágynemű termékek az eredeti márka szellemét tükrözik jellemzik: - fejlett technológia - ellenőrzött tulajdonságok - igazi olasz stílus és a kényelem.

A Pirelli logó védjegy a Cauval industies által licenszelt a Pirelli & C. SpA - tól a matracok és ágyneműk tekintetében.

The Pirelli logo Logo trademark is licensed by Pirelli & C. SpA to Cauval industries for bedding products.

Pirelli matracok kínálatunkban

  • Kiárusítás!

    Lágy hideghab ágybetét. 21 cm vastag Pirelli hab folyamatos, dinamikus komfortzónákkal. Centiméterről centiméterre változó anyagsűrűség. Kellemes tapintással rendelkező dupla rétegű huzata kettécipzározható és 60°C-on akár mosógépben is mosható.

    118 031 Ft‎

Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!