Kiárusítás!
Latex Natura 1600 Plus matrac latexmag Nagyítás

Egyik legkiválóbb pontrugalmasságot kínálja, 7 fekvőzóna biztosítja a pihentető, egészséges alvási kényelmet, valódi ergonómiai luxusélményt kínálva.
Utolsó kiállított 90x200 1db
-35% kedvezménnyel!

Bővebb leírás

97 435 Ft‎

149 900 Ft‎

-35%kedvezmény

Árajánlatot kérek

Latex Natura 1600 Plus 90x200 outlet matrac leírása


Utolsó darab kiállított 90x200 -as Latex Natura 1600 matrac
megkímélt állapotban 35% kedvezménnyel elvihető

Megtekinthető:
IX. kerület, Soroksári út 16 üzletünkben.
Tel:(1) (1) 878 0828, Mobil :(20) 361 6145

A habmatracok között a mai napig az egyik legkedveltebb alapanyag a latexhab. Formakövetésével, pontrugalmasságával, formastabilitásával és hosszú élettartamával már a 30-as években túlszárnyalta az addigi matracok által nyújtott kényelmet. Antiallergén és antisztatikus tulajdonságánál fogva a higiéniát előtérbe helyező vásárlók körében is rövid időn belül a legnépszerűbb matractípussá vált.

A 19 cm-es magmagasságú Latex Natura 1600 Plus latexmatrac az egyik legkiválóbb pontrugalmasságot kínálja, ergonómiai szempontok alapján kialakított 7 fekvőzóna biztosítja a pihentető, egészséges alvási kényelmet, valódi ergonómiai luxusélményt kínálva.

A differenciált alátámasztásnak köszönhetően oldalfekvéskor a váll-és medencerész lágyan a matracba süpped, miközben a derékrész kellemes, de határozott alátámasztást kap.

Háton fekve a gerincoszlop a természetes "S" vonalát követve kerül alátámasztásra, különös figyelmet fordítva a váll-és a medencerész befogadására, továbbá a derékrész megfelelő tartására.

A Dunlopillo Latex minőségét többek között a gyártás során felhasznált magas részarányú ( 85 % ) természetes kaucsuk alapú natúr-latex emeli a HQL (High Quality Latex) kategóriába.

A luxusminőségű, 20 % viszkózt tartalmazó huzat 60 °C-on mosható, körbe-és kettécipzározható megoldással rendelkezik, így egymástól elszeparáltan is tisztíthatóak a huzattérfelek. A viszkóz egy a pamutnál még jobb nedvszívó-és légáteresztő képességgel rendelkező nemes textilipari márkaszál, elektrosztatikus feltöltődésre kevésbé hajlamos, kellemes érzetet biztosít meleg és hűvös időben egyaránt. Az oldalsó Air-Control Band egy 3D-s szövetből készült, kiválóan szellőző dupla oldalháló, segítségével a matrac felülete mindig száraz marad.

Mindezek alapján megállapítható, hogy a Latex Natura 1600 Plus latexmatrac a legkiválóbb és leginkább pihentető alvást biztosítja felhasználója számára.

Dr. Jon Boyd Dunlop által 1888-ban megalkotott első felfújható gumiabroncs után a Dunlop technikusai E.A. Murphy vezetésével 1928-ban, laboratóriumi körülmények között, kifejlesztették a latex habosítási technológiáját. Az első kísérleti eredmények nem csak saját termékükre, de globálisan, a teljes matracgyártásra óriási kihatással voltak.

A világ első formahabosított latex matraca 1932-ben a Dunlopillo hanaui üzemében készült el, amely akkor még nem a Dunlopillo névre hallgatott ( az első nagyobb Dunlopillo matrac megrendelés a Queen Mary luxushajó berendezése volt ), de alapjaiban a Dunlop szabadalmának köszönhetően vált lehetővé, hogy a latex matracok több ergonómiai zónával ellátva kerülhessenek gyártásra. Ez gyakorlatilag a modern ergonómia alapjául szolgáló egyik legfontosabb szabadalom.
1950-ben befejeződött a DUNLOP -üzem berendezéseinek a világháború utáni újjáépítése, 1952. február 28-án megalakult a német leányvállalat, a DUNLOPILLO Gmbh és egyidejűleg megkezdődött az első Dunlopillo latexmatracok sorozatgyártása.

A Dunlopillo sosem elégedett meg a középszerű megoldásokkal, mindig arra törekedett, hogy ebben az iparágban olyan minőséget nyújtson, melyet más nem képes prezentálni az aktuális időszakban a matracpiacon. Ennek a célnak a részeként a Dunlopillo az alváskutatás terén tapasztalt orvoskutatókkal, technikusokkal és fejlesztőkkel dolgozik együtt azon fáradozva, hogy megvizsgálja a testtartás, az ágy klímája és az alvás minősége közötti közötti összefüggéseket. A Dunlopillo rendelkezik egy saját alváslaboratóriummal, ahol folyamatosan fejlesztik a meglévő technológiát mérésekkel és kutatásokkal annak érdekében, hogy a fizikailag elérhető legoptimálisabb alvási körülményeket sikerüljön létrehozni. A kutatómunka eredményei alapvető lendületet adnak a rugalmas magmatracok fejlődésének.

Így alakította ki a cég azokat a fekhelyeket, melyek tökéletes és ergonomikus alvási körülményeket képesek teremteni. Napjainkban egy olyan új fejlesztésű alapanyagból készülnek a latexmatracai, mely a minőségi elvárások mellett az ökológiai szempontokat is előtérben tartja. Ez a környezetbarát alapanyag a Latex Natura névvel lett ellátva, kiemelkedő komfortfokozatát már sokan élvezik.

Latex Natura 1600 Plus 90x200 outlet matrac paraméterei

Termék megnevezéseLatex matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása60ºC-on
Huzat típusaAntiallergén
Magasság19 cm
Értékelés 
2015-12-01

Profi tanácsadás

Nagyon jó a komfortja, akárcsak a 12 éve vásárolt és most lecserélt Dunlopillo latexünknek.
Köszönjük a kimerítő tanácsadást és elhivatottságot a vásárláshoz!

  Írja meg róla a véleményét!

  Vélemény írás

  Latex Natura 1600 Plus 90x200 outlet matrac

  Latex Natura 1600 Plus 90x200 outlet matrac

  Egyik legkiválóbb pontrugalmasságot kínálja, 7 fekvőzóna biztosítja a pihentető, egészséges alvási kényelmet, valódi ergonómiai luxusélményt kínálva.
  Utolsó kiállított 90x200 1db
  -35% kedvezménnyel!
  Megtekintett termékek
  Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!