Akciós matrac szett ajándék gykerettel

Kedves Vásárlóink!

A korlátozások feloldásával üzleteink újra a megszokott nyitvatartás szerint
várják az érdeklődőket a biztonsági előírások betartásával!
Hétköznap 10-18 óráig (Soroksári út 10-19 óráig)
szombaton 10-14 óráig.

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

Aurora 7 ortopéd zónás latex matrac

20 cm vastag magas minőségű 7 ortopéd zónás latex matrac, mely kiválóan alkalmazkodik a test görbéihez biztosítva az ideális alátámasztást. Kiváló szellőzés. 60 fokon mosható antibakteriális huzat.

Bővebb leírás

109 900 Ft‎

Termékek ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén 50 000,-ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes házhozszállítás részletei

  • Az ingyenes házhozszállítás 50 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
  • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
  • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
  • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

  • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

Aurora 7 ortopéd zónás latex matrac leírása

Aurora magas minőségű 7 ortopéd zónás latex matrac. A rendkívül rugalmas latexréteg kiválóan alkalmazkodik a test görbéihez biztosítva az ideális alátámasztást és minimális felületi pressziót. A 20 cm magas Aurora latex matrac magjában kialakított különböző keménységű szakaszok igazodnak az emberi test anatómiájához. Az ágybetét perforált latexmagja kiválóan szellőzik. A flexibilis latexrétegnek köszönhetően gond nélkül használható fej-láb emelős, vagy motoros ágyrácson is. Az optimális ortopédiai tulajdonságoknak köszönhetően az Aurora matrac alkalmazható ágyhoz kötött betegek esetén is.

A matrac kellemes puha tapintású elegáns huzata könnyen tisztán tartható és antibakteriális védelemmel van ellátva.
Az Aurora latexmatrac kettécipzározható és 60C fokon mosható huzata hatékonyan képes meggátolni a mikrobák és az atkák elszaporodását.

Aurora 7 ortopéd zónás latex matrac paraméterei

Termék megnevezéseLatex-kókusz biomatrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása60ºC-on
Huzat típusaAntiallergén
Matrac keménységeFélkemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Matrac rétegek1
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
AjánlásVegyes alvástípushoz
Magasság20 cm
Egyedi méretNem rendelhető
Garancia10 év arányosított garancia

Vélemény írás

Aurora 7 ortopéd zónás latex matrac

Aurora 7 ortopéd zónás latex matrac

20 cm vastag magas minőségű 7 ortopéd zónás latex matrac, mely kiválóan alkalmazkodik a test görbéihez biztosítva az ideális alátámasztást. Kiváló szellőzés. 60 fokon mosható antibakteriális huzat.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!