Kedves Vásárlóink!

A kialakult új koronavírusos járványra való tekintettel
kollégáink 2020.03.27.-től hétköznap 10:00 - 18:00 óráig, szombaton 10:00 - 14:00 óráig
telefonos ügyfélszolgálatainkon és e-mailben állnak a vásárlóink rendelkezésére.

Webáruházunk továbbra is zavartalanul üzemel!

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

5 kényelmi zónával ellátott új fejlesztésű Hi-Tech Elastic hideghab matrac, két oldalán eltérő keménységgel. A matrac megfordításával könnyen lehet változtatni a fekhelye alváskomfortján. Feszes alátámasztás.

Bővebb leírás

50 240 Ft‎

62 800 Ft‎

-20%kedvezmény

Az akció végéig már csak...

2020/04/18 00:01:00
Árajánlatot kérek

Ted Body Zone 5 zónás habmatrac leírása

A TED Body Zone 5 kényelmi zónával ellátott új fejlesztésű Hi-Tech Elastic hideghab matrac. A két oldalán eltérő keménység lett kialakítva modern lézeres profilvágás technológiával. A felületi zónázás amellett, hogy egyenletesebb alátámasztást tesz lehetővé, hatékonyabb szellőzést is eredményez, csökkentve a éjszakai fülledt érzés kockázatát. Az különböző méretű hablemezek a matracon eltérő keménységet alakítanak ki, így könnyeben alkalmazkodik a rajta fekvő személy alakjához és garantálja, hogy a test minden része megfelelő alátámasztást kapjon, különösen váll és medence tájékon. A fej és lábrésznél található 3D-s textil megnöveli a szellőzést, és segít az optimális hőmérsékletszabályozásban. A 20 cm vaastag Body Zone matrac két oldalán eltérő profilozású, ennek köszönhetően két különböző keménységgel rendelkezik attól függően melyek kerül felülre. Ennek egyik előnye, hogy a párok komfortigénye közti különbséget akár egyetlen matraccal meglehet oldani. Illetve ember komfort igénye idővel változhat, így a kényelmi igénye is. A matrac megfordításával könnyen lehet változtatni a fekhelye alváskomfortján, ha idővel más felületen jobban tud pihenni. A matracnak 3D hálóval ellátott, levehető huzata tovább növeli az optimális hő- és páratartalom szabályozását. A matrac alap komfortja feszes alátámasztást nyújt.

TED Body Zone matrac főbb előnyei

5 ortopéd zónás matrac
Zónázott kialakítás
A test anatómiai felépítését figyelembe véve profilvágás és 5 kényelmi zóna differenciált testtartást nyújt a rajta fekvő személynek a gerincoszlopot ideálisan megtámasztva.
Magas minőségű elasztikus hab
Nagy rugalmasságú elasztikus hab
Az új fejlesztésű, nagy rugalmasságú HR hideghab amellett, hogy formatartó, hatékonyabban képes idomulni a test vonalához ezáltal kevesebb nyomáspont tud kialakulni a kényes területeken és komfortosabb érzetet nyújt a rajta fekvő személynek mint a hagyományosabb merevebb haboknál tapasztalható.
Profilvágás technológia
Profilvágás technológia
A matrac felületén és középső magjában számítógéppel megtervezett különféle térbeli minták vannak kialakítva, szabályozva a fekvőfelület viselkedését az emberi test igényeinek megfelelően. (pl. váll és csípő tájéka) A különböző formájú és mélységű vájatok nemcsak a zónázásért felelnek hanem a megfelelő légáramlást, vagyis szellőzést is biztosítják az éjszakai alvás során.
Légáteresztő hab
Légáteresztő kialakítás
A matrac magja nyitott sejtszerkezetű légáteresztő habanyagokból készül, ezáltal optimális alvás mikroklímát tesz lehetővé. Megakadályozza a matrac, illetve test befülledését.
Zéró gravitáció effektus
Zéró gravitáció effektus
Noha nincs olyan matrac, amely ténylegesen kijátszaná a gravitációt, a „zéró gravitációs hatás” matracoknál inkább a tökéletes nyomáseloszlatásra való törekvést jelenti. A lefelé irányuló gravitáció erőt vagy nyomást gyakorol a testünkre a matrac felületével érintkezve. Tehát az a képesség, hogy egy matrac képes nagy mértékben eloszlatni a felületi nyomást a testen, pihentető, nyugodtabb alvást eredményez.
Könnyű szállítás
A TED matracok vákuumcsomagolással kerülnek forgalomba, ezért kényelmesen személyautóval vagy mérettől függően akár kézben is szállíthatók.
Body Zone matrac huzata
A Body Zone matrac antisztatikus steppelt Neo Vogue textil huzata nemcsak esztétikus, hanem antiallergén és gyűrődésmentes is egyben. A matracnak 3D hálóval ellátott, levehető huzata tovább növeli az optimális hő- és páratartalom szabályozását, mely hozzájárul a nyugodt, pihentető alvás eléréséhez. A huzat 30°C mosógépben mosható.

Belső huzat: nem szőtt textil.
Cipzáras huzat: Neo Vogue textil antisztatikus kezeléssel
(1,0% Lycra, 91,6%PES, 7,4% VIS), 3D-s textil 100% PES.

A rendkívül rugalmas Body Zone hideghab matrac 5 zónás magja nemcsak az emberi test kontúrjához alkalmazkodik megfelelően. Kialakításának és nagy rugalmasságának köszönhetően hosszútávon képes elviselni akár a fej- láb emelős vagy motorikusan állítható ágyrácsok függőleges irányú hajlítását is.

Ted Body Zone 5 zónás habmatrac paraméterei

Termék megnevezéseHideghab matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása30ºC-on
Huzat típusaAntiallergén
Matrac keménységeLágy -félkemény
Komfort zónák száma5 zónás
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Matrac rétegek1
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
AjánlásOldalt és vegyes alváshoz
Magasság20 cm
Egyedi méretRendelhető
Garancia8 év

Kapcsolódó bejegyzések

Vélemény írás

Ted Body Zone 5 zónás habmatrac

Ted Body Zone 5 zónás habmatrac

5 kényelmi zónával ellátott új fejlesztésű Hi-Tech Elastic hideghab matrac, két oldalán eltérő keménységgel. A matrac megfordításával könnyen lehet változtatni a fekhelye alváskomfortján. Feszes alátámasztás.
Egészségpénztárra is megvásárolható matrac!

Ezt a matracot egészségpénztári kártyájával is megvásárolhatja üzleteinkben!

Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!