Lágy hideghab ágybetét. 21 cm vastag Pirelli hab folyamatos, dinamikus komfortzónákkal. Centiméterről centiméterre változó anyagsűrűség. Kellemes tapintással rendelkező dupla rétegű huzata kettécipzározható és 60°C-on akár mosógépben is mosható.

Bővebb leírás

118 031 Ft‎

Árajánlatot kérek

Pirelli P2 hideghab matrac leírása

 A 21 cm vastag Pirelli P2 hideghabmatrac tökéletes ergonómiai kialakításának, és minőségi alapanyagnak köszönhetően igazi luxus komfortélményt nyújt. A magas szintű egyedi gyártástechnológiával gyártott P2 matrac magja a folyamatos, dinamikus komfortzónák által a lehető leghatékonyabban idomul a test vonalához. Megfelelően alátámasztja a medencetájékot, illetve a vállat kellő mértékben befogadja, így nem alakulnak ki nyomáspontok. Kellemes lágy komfortot nyújt. Minden testhelyzetben kényelmes ágybetét, de leginkább oldalt alvó személyeknek ajánljuk.

Pirelli P2 technológia:
A német csúcstechnológiával gyártott „P-Bodyfoam“ High-Tech formahab-technológia a matracmagon belüli anyagsűrűség változtatásával ergonómiailag tökéletes alátámasztást valósít meg. A centiméterről centiméterre változó sűrűségű, egyedülálló multizónás magrendszer formakövetése egyaránt érvényesül a kisebb illetve nagyobb testtömegű személyek alatt. Az egyedülálló progresszív alátámasztásnak köszönhetően kisebb testsúly esetén az ergonómiailag szükséges mértékben süpped be, illetve a nagyobb terhelésnél képes határozottabb alátámasztást biztosítani. Pároknak is ajánljuk, mivel nem számít, hogy a rajta fekvő személy 90-100 kg vagy csak 60 kg súlyú, a matrac alátámasztása igazodni fog hozzá. A 18 cm vastag 45 kg/m3 sűrűségű matracmag nem csak tartós, hanem nyitott sejtszerkezetű, így kiválóan szellőzik. A légáteresztő képessége megteremti az alváshoz szükséges mikroklímát.

Pirelli P2 matrac huzata:
A luxus minőség mellé luxus megjelenés is jár. A Pirelli P2 matrac kellemes tapintással rendelkező dupla rétegű huzata, az unalmas megszokott fehér huzatokkal ellentétben stílusos exkluzív megjelenést biztosít a matracnak. A P2 ágybetét huzata kettécipzározható és 60°C-on akár mosógépben is mosható.

Huzat összetétele:
Külső anyag: 65% poliészter, 35% pamut,
Töltet: 100% poliészter
Belső anyag: 100% polipropilén
Maghuzat: 100% poliamid

Pirelli P2 hideghab matrac paraméterei

Termék megnevezéseHideghab matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása60ºC-on
Huzat típusaAntiallergén
Matrac keménységeLágy
Komfort zónák számaMultifokális zónázás
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Matrac rétegek1
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
AjánlásOldalt és vegyes alváshoz
Magasság21 cm

Vélemény írás

Pirelli P2 hideghab matrac

Pirelli P2 hideghab matrac

Lágy hideghab ágybetét. 21 cm vastag Pirelli hab folyamatos, dinamikus komfortzónákkal. Centiméterről centiméterre változó anyagsűrűség. Kellemes tapintással rendelkező dupla rétegű huzata kettécipzározható és 60°C-on akár mosógépben is mosható.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!