Akciós Termék!
Gumotex Locika matracmag Nagyítás

5 komfortzónás 17 cm magas hideghab matrac vállrészen lágy betétekkel. 35 kg/m3 sűrűségű. profilvágás technológiával készűl a megfelelő szellőzés és komfort elérése érdekében.

Bővebb leírás

43 276 Ft‎

54 094 Ft‎

-20%kedvezmény

Árajánlatot kérek

Gumotex Locika habmatrac leírása

Locika 5 konfortzónás 17 cm magas hideghab matrac vállrészen lágy betétekkel. A matrac magja 35 kg/m3 tömegsűrűségű és profilvágás technológiával készűl a megfelelő szellőzés és komfort elérése érdekében. A matrac két oldalán található 6 cm vastag vállbetétek vannak, melyek a váll könnyebb befogadását teszik lehetővé így biztosítva az ergonómikus alátámasztást. A matrac egyik érdekessége, hogy a vállbetétek eltérő anyagból vannak, így a vállrész süppedés komfortja variálható attól függően hogy az ágybetét melyik oldal van felül. A Locika habmatrac egyik oldalán 45 kg/m3 sűrű lágyabb memóriahab vállbetét található mely a másik oldalhoz képest süppedősebb, ezért szélesebb vagy érzékenyebb váll esetén előnyösebb. A másik oldalán kialakított 30 kg/m3 sűrűségű PURhab wállbetét picit feszeseb de a matrac magjához képest azért lágyabb. Ezt az oldalt keskenyebb váll vagy soványabb testalkat esetén javasolt.
Terhelhetőség: 120 kg

A matrac kétrétegű steppelt huzata körbecipzározható, levehető és 60ºC-on mosógépben mosható.

Gumotex Locika habmatrac paraméterei

Termék megnevezéseHideghab matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása30 - 40ºC-on
Huzat típusaAntiallergén
Matrac keménységeFélkemény
Komfort zónák száma5 zónás
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Matrac rétegek1
Anyagsűrűség35 kg / m3
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács, vagy fix borda
AjánlásVegyes alvástípushoz
Magasság17 cm
Garancia10 év arányosított garancia

Vélemény írás

Gumotex Locika habmatrac

Gumotex Locika habmatrac

5 komfortzónás 17 cm magas hideghab matrac vállrészen lágy betétekkel. 35 kg/m3 sűrűségű. profilvágás technológiával készűl a megfelelő szellőzés és komfort elérése érdekében.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!