Outlet matracok kedvező áron akár 50% kedvezménnyel
Akciós Termék!
Energy HR Dual kemény hideghab ágybetét Nagyítás

7 anatómiai zóna, 40 kg/m3 HD és HR hideghab. Karakterisztikus alátámasztás, optimális súlyelosztás. Nyitott sejtszerkezet, hatékony átszellőzés.

Bővebb leírás

85 765 Ft‎

100 900 Ft‎

-15%kedvezmény

Árajánlatot kérek

Energy HR Dual 7 zónás félkemény ágybetét leírása

Rendkívüli rugalmasság ötvöződik egy energikus, határozott tartóerővel a Stille termékcsalád Energy HR Dual matracában. Karakterisztikus alátámasztása az egyik legoptimálisabb súlyelosztást teszi lehetővé, segít megelőzni a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, amelyek keringési rendellenességeket, ízületi merevséget vagy fájdalmat okozhatnak. A habanyag speciális nyitott sejtszerkezetéből adódóan a matracmag rendkívül hatékony átszellőzési tulajdonsággal bír.

Az Energy HR Dual matrac felső kényelmi rétegei

A támasztóréteg mindkét oldalán egy 7 anatómiai zónára felosztott, 4 cm vastag, 40 kg/m3 HD és HR hideghab kényelmi réteg található, amely a Cube ( kocka )-vágási technológiával az egyik legmagasabb alvási komfortot nyújtja. A hossz-és keresztirányú felületi levegőcsatornák megnövelik az Energy HR Dual mikroklimatikus tulajdonságát, megakadályozzák a magas páratartalom kialakulását a matracunkban, elősegítve egy antiallergén alvási közeg kialakulását.

Az Energy HR Dual áygbetét középső tartómagja

Az Energy HR Dual ágybetét közepén egy 10 cm magas, 40 kg/m3 HD ( High Density = nagy sűrűségű ) hideghab támasztóréteg hét ergonómia zónája megkülönböztetett támasztási erővel stabilizálja a pihenő emberi testet, így a különböző tömegű és formájú testrészeink a számukra megfelelő fiziológiai testhelyzetben regenerálódhatnak . A matrac derékrészén, az öt ágyéki csigolya ( L1 - L5 ) szakaszán keresztirányú, HR ( High Resilience = nagy rugalmasság ) hideghab megerősítést kapott, így ezen a területen a plusz tartóerő még jobban tehermentesíti a legkritikusabb alátámasztást igénylő testrészünket. Fekvő testhelyzetben vállrészen megkülönböztetett alátámasztási és besüllyedési igény keletkezik a test többi részéhez képest, emiatt mindkét komfortoldal alatt egy extra, 3 cm vastag, légcsatornákkal ellátott lágyabb betéthab kiegészítés található, így egy még lágyabb oldal- és/vagy háton fekvési pozíció vehető fel. A matrac hosszúsági metszetében négy helyen is CNC forma vágott horizontális lég-illetve hőelvezető csatorna gondoskodik a megfelelő éjszakai klímaháztartásról.

Az Energy HR Dual ágy matrac huzata:

A matrac légáteresztését egy 3D-s dupla oldalháló teszi teljessé. A huzat a piacon megtalálható leghatékonyabb bőrbarát tulajdonsággal bíró Aloe Vera huzat, amely körbe-és kettézippzározható, 40°C-on mosható, így a nagyobb méretű ( 160 vagy 180 x 200 cm-es ) matracok huzata is háztartási körülmények között tisztítható. Mikrokapszulás kialakításának köszönhetően számtalan vitamint, antioxidánst és további értékes anyagokat tartalmazó, frissítő hatású Aloe Vera-kivonat védelmet nyújt a matractesten megtelepedő atkák, gombák és mikroorganizmusok ellen.

Energy HR Dual 7 zónás félkemény ágybetét paraméterei

Termék megnevezéseHideghab matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása30 - 40ºC-on
Huzat típusaAntiallergén Aloe Vera
Matrac keménységeKemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége110 kg/fő
Matrac rétegek3
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
Magasság19 cm
Egyedi méretRendelhető
Garancia10 év arányosított garancia

Vélemény írás

Energy HR Dual 7 zónás félkemény ágybetét

Energy HR Dual 7 zónás félkemény ágybetét

7 anatómiai zóna, 40 kg/m3 HD és HR hideghab. Karakterisztikus alátámasztás, optimális súlyelosztás. Nyitott sejtszerkezet, hatékony átszellőzés.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!