Kiárusítás!
Aqua Lite 2100 habmatrac a dunlopillo -tól Nagyítás

Aqua Lite 2100 Habmatrac különleges váll-és medencezónával. Közép-kemény, komfortos fekvés. 6 cm vastag nyomáscsökkentő Aqua Lite hab (AZONNALI reakció). Nagy sűrűségű 5 cm magas Coltex hab. 9 cm magas, 40-45 kg / m3 sűrűségű formahab. Matrac huzata 60°C-on mosható.

UTOLSÓ KIÁLLÍTOTT 80x200 -AS DARABOK!
AZ ÁR OUTLET MATRACOKRA VONATKOZIK!

Bővebb leírás

78 701 Ft‎

157 402 Ft‎

-50%kedvezmény

Árajánlatot kérek

Aqua Lite 2100 leírása

UTOLSÓ KIÁLLÍTOTT 80x200 -AS DARABOK!
AZ ÁR OUTLET MATRACOKRA VONATKOZIK!

Ön egy új alvási rendszert keres, amely teljesíti magas szintű elvárásait a testhez illő alátámasztással és kényelmes fekvéssel kapcsolatban? Az Aqua Lite matracok a Dunlopillo-tól megfelelnek ezeknek az elvárásoknak, a matrackollekció belső értékei a kutatás és modern anyagfejlesztés innovatív megvalósulása a mély és pihentető alvásért.

Az Aqua Lite matracok két különböző keménységi fokozatban nyújtanak megoldást a testsúlyhoz igazodva, a matracok H2 változata ( H=Härte-keménység ) a 80 kg testsúly alatti felhasználóknak nyújtanak lágyabb kényelmi érzést, míg a H3 keménységű matracok jellemzően a 80 kg testsúly felett kategóriában biztosítják a közép-kemény alátámasztást. Egy franciaágyon belül akár két különböző keménységű matractérfél is kialakítható eltérő kényelmi igények esetén is.

Az Aqua Lite 2100 matrac felső felszíni kényelme miatt inkább puhább komfortvilággal ad tehermentesítést a gerincoszlopnak, az azt körbevevő izom-és ínszalag rendszernek.

A prémium kategóriás Aqua Lite 2100 matrac alapja egy 9 cm magas, 40-45 kg / m3 sűrűségű speciális technológiával öntött alap habréteg, amely nagyfokú rugalmasságot biztosít, így elérhetővé válik a garantáltan jobb alátámasztási komfort.

A központi matracmagrész egy 5 cm magas, 35 - 40 kg / m3 sűrűségű, Coltex® hideghab réteg, melynek dinamikája pozitívan hat a gerincoszlop mobilizációjára. A porckorong a tehermentesítés hatására folyadékkal telítődik, ezáltal óvja a gerincoszlopot.

A felső 6 cm vastagságú Aqua Lite hab a vízmolekulák feldúsulásának eredményeképpen azonnal, hullámszerű kiterjedéssel reagál a terhelésre.

Az Aqua Lite habrétegének gyártása során a receptúra módosításával nagyobb mennyiségű vizet adnak a habhoz, a hidrofil polimerek megduzzadnak és elvesztik erejüket/szilárdságukat, ami a hab nagyobb rugalmasságát eredményezi. E rugalmasságnak köszönhetően energikus / dinamikus támasztást nyújt a testnek, ahol annak szüksége van, különösen fontos, az AZONNALI reakció fekvőhelyzet változtatásakor, amikor az Aqua Lite különleges támasztóereje azonnal követi a test vonalát. A nyomáscsökkentés garantálja az alvás könnyedségét, az azonnali relaxációt, a viszkoelasztikus hab előnyeit a "gipsz-hatás" nélkül. Pozícióváltáskor ugyanis extrém gyorsasággal alakulnak vissza az Aqua matracok, így kiküszöbölhető az egyes memoryfoam matracok esetén a nagyobb időigénnyel bíró reverzibilis folyamat.

Az Aqua Lite 2100 matrac huzata
A speciális matracmagot egy, a víz hullámzásához hasonló látványvilágú, nagy rugalmasságú, 60°C-on mosható steppeletlen, körbe-és kettécipzárazható huzat egészíti ki. A luxusminőségű elasztán-szálas anyag nagyon rugalmas nyúlásával tűnik ki, ezáltal a matrachuzat szinte finomhangolja az Aqua hab és a test kapcsolatát. Az oldalsó Air-Control Band egy 3D-s szövetből készült, kiválóan szellőző dupla oldalháló segítségével a matrac felülete mindig száraz marad.

Az Aqua Lite matracok maximális pihenést, alátámasztást és vízágyszerű alvást kínálnak minden használójának.

Aqua Lite 2100 paraméterei

Termék megnevezéseHideghab matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása60ºC-on
Huzat típusaAntiallergén
Matrac keménységeFélkemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége130 kg/fő
Matrac rétegek3
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
AjánlásVegyes alvástípushoz
Tanusítvány / MinősítésHome Care
Magasság23 cm
Egyedi méretHosszúság 190, 210, 220 cm
Garancia10 év arányosított garancia

Vélemény írás

Aqua Lite 2100

Aqua Lite 2100

Aqua Lite 2100 Habmatrac különleges váll-és medencezónával. Közép-kemény, komfortos fekvés. 6 cm vastag nyomáscsökkentő Aqua Lite hab (AZONNALI reakció). Nagy sűrűségű 5 cm magas Coltex hab. 9 cm magas, 40-45 kg / m3 sűrűségű formahab. Matrac huzata 60°C-on mosható.

UTOLSÓ KIÁLLÍTOTT 80x200 -AS DARABOK!
AZ ÁR OUTLET MATRACOKRA VONATKOZIK!

Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!