Gyermek kókusz matrac vászon huzattal Nagyítás
6 cm vastag latexált lapkókuszlap újszülötteknek kettő - három éves korig. Feszes tartást biztosít a gerincoszlopnak. Tartós, rugalmas, de nem süppedékeny felület, szabadabb légzés.

Bővebb leírás

18 500 Ft‎

Árajánlatot kérek

Gyermek kókusz matrac leírása

Újszülötteknek és kettő - három éves korig kisgyermekek részére szoktuk javasolni a Gyermek Kókusz matracunkat, amely karakteresen feszes tartást biztosít a gerincoszlopuknak. A kókuszmag szilárd, masszív alátámasztást ad a kialakulóban lévő mozgási szervrendszerüknek, a fiatal szervezet a tehermentesítés hatására hatékonyabb fejlődési potenciált tud elérni. A pici babák első éveiket alapvetően a kiságyakban, babaágyakban, járókákban töltik javarészt fekvő alvási pozícióban, ezért elengedhetetlenül fontos, hogy - noha alacsony testsúlyukból következően az alátámasztás irányába jelentéktelen nyomóerővel hatnak - , egy hosszabb távon is tartós, rugalmas, de nem süppedékeny felületen töltsék mindennapjaikat. A határozott tartás következtében szabadabb mozgás - és hason történő fekvéskor - szabadabb légzés valósul meg a fekvőfelületen, a flexibilis érzet nagyobb magabiztossággal tölti el a gyerekeket, bátrabban kipróbálhatják a kis világuk határait, mert az elasztikus, latextejjel bevont kókuszmag segítheti őket egy-egy átfordulás alkalmával is.

A Gyermek Kókusz matrac tartómagja:

A Gyermek Kókusz matrac központi eleme egy 90 kg/m³ tömegsűrűségű, 6 cm vastag latexált lapkókuszlap, amely a kókuszdió külső, lehántolt szálaiból előállított tábla. A lehántolt szálakat megszárítják és téglatest formába táblákba rakják össze, majd latextejjel itatják át, amely a Gyermek Kókusz matrac ruganyosságát biztosítja. Az így kialakult kókuszmag-tömb poratka-, baktérium-, és penészgomba elleni tulajdonsággal rendelkezik, így a természetes eredetű támasztómag egy antiallergén "burkolatot" kapva segítheti a csecsemők, kisgyermekek higiénikus alvási környezetének kialakulását. A latextejjel bevont kókusz gyerekmatracok rugalmasabbak, mint a csak kókuszrostokból álló gyerekmatracok, amelyek egy fokkal merevebb alátámasztást adnak.

A Gyermek Kókusz matrac huzata:

A központi 6 cm-es kókuszlap magrészt egy vatelinflíz réteg borítja minden oldalról, amely egy hőkiegyenlítő hatással rendelkezik. A 2 oldalon lezippzározható steppelt pamutvászon huzat extra steril körülményeket nyújt az érzékenyebb bőrű babáknak, kisgyermekeknek is.

Paraméterek:

Termékbesorolás: gyerekmatrac
Magasság ( cm ): 6 cm
Matrac keménysége: kemény
Ajánlott alátámasztás: fix bordázat vagy merev lapozat
Anatómiai zónák száma: monozonás
Matrac huzata: steppelt pamutvászon
Matrac rétegeinek száma: 1
Terhelhetőség: 15 kg
Garancia : 2 év

Tört méretnél az egyel nagyobb standard méret árát kell alapul venni...

pl. 55x112 méret ára megegyezik a 60x120 méret árával ,

vagy 60x130 méret ára megegyezik a 70x140 méret árával.

Gyermek kókusz matrac paraméterei

Termék megnevezéseGyerek matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása30 - 40ºC-on
Matrac keménységeKemény
Komfort zónák számaMonozónás
Matrac rétegek1
Anyagsűrűség90 kg / m3
Egyedi méretRendelhető
Garancia2 év

Vélemény írás

Gyermek kókusz matrac

Gyermek kókusz matrac

6 cm vastag latexált lapkókuszlap újszülötteknek kettő - három éves korig. Feszes tartást biztosít a gerincoszlopnak. Tartós, rugalmas, de nem süppedékeny felület, szabadabb légzés.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!