Kedves Vásárlóink!

A kialakult új koronavírusos járványra való tekintettel
kollégáink 2020.03.27.-től hétköznap 10:00 - 18:00 óráig, szombaton 10:00 - 14:00 óráig
telefonos ügyfélszolgálatainkon és e-mailben állnak a vásárlóink rendelkezésére.

Webáruházunk továbbra is zavartalanul üzemel!

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

Pirelli Gyártó termékei

Pirelli

A Pirelli védjegy az olasz ipari szellem fejlődésének úttörőjévé vált szerte a világon. A Pirelli márka kiváló, innovatív latex matracokat és párnákat gyárt 1929 óta. Manapság a latex és más, nyitott sejtszerkezetű anyagok innovatív kombinációjára támaszkodó anyagoknak köszönhetően a Pirelli matrac-termékek a szektor etalonjává váltak. Folyamatosan keresik az új technikákat, hogy az alvás valóban csúcsteljesítményű kikapcsolódást nyújtson. Ezek az innovatív termékek három fő területen alapulnak, melyek a design, esztétika és az anatómiai kutatások. A design fejlesztéseken felül a termelési minőség a másik fő pillér. A gyártó berendezések során ugyancsak a legutolsó technológiákat használják, hogy a folyamatosan állandó minőséget garantáljanak. Olaszországban tervezve - Németországban gyártva, ez biztosítja a Pirelli matracok mögött álló szakértelmet, tapasztalatot és jó hírnevet. A Pirelli márka teljes története

Pirelli Gyártó termékei

Ennek a gyártónak jelenleg nincsenek megjeleníthető termékei.

Legnézetteb bejegyzések

Gyártók

Matrac Ász Facebook oldalunk
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!