Kiárusítás!
Sense-Gel Visko matrac Nagyítás
Dunlopillo habmatrac viszko-elasztikus nyomáscsökkentő réteggel és hőmérséklet szabályzó gélmolekulákkal. Alul 16 cm vastag 40 kg / m3 - sűrűségű Coltex hideg-hab. Tartós 60°C-on mosható Tencel huzattal

A TERMÉK MEGSZŰNT!
NEM RENDELHETŐ!

Bővebb leírás

További információkért érdeklődjön üzleteinkben!

vagy

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Árajánlatot kérek

Sense-Gel Visko matrac leírása

A TERMÉK MEGSZŰNT!
NEM RENDELHETŐ

A Dunlopillo "Sense-Gel Visko" habmatrac viszko-elasztikus nyomáscsökkentő réteggel. Hőmérséklet szabályzó gélmolekulákkal a hűsebb, frissebb fekvési alváskomfortért.


Dunlopillo Sense-Gel Visko matrac felső kényelmi rétege:
A felső 4 cm magas nyomáscsökkentő "Sense-Gel Visko" réteg nagy mértékben csökkenti az izmokat terhelő nyomást, mivel maximálisan megnöveli a matrac és rajta fekvő emberi test közötti érintkezési felületet, és milliméter pontossággal képes követni a gerinc vonalát. A kiegyenlített alátámasztás nem gátolja a vérkeringést, és az izmok könnyebben elernyednek. Kevésbé fordulhat elő a végtagok zsibbadása ami az éjszaka előforduló gyakori forgolódás, hánykolódás egyik kiváltó oka. A nyitott sejtszerkezetű Sense-Gel Visko hab a beleinjektált géldarabokkal nem ejti csapdába a test hőjét, így az általános viszko-elasztikus anyagokhoz képest hűsebb, frissebb fekvési érzést nyújt. Mivel a Sense-Gel Visko hab meggátolja a feszültség gócok kialakulását, ezért vérkeringési problémákkal küzdőknek is ajánljuk.


Sense-Gel Visko matrac alátámasztó rétege:
A matrac komfortélményét 16 cm vastag Coltex hideg-hab egészíti ki. Stabil alátámasztást ad a gerincoszlopnak. Ez a 40 kg / m3 - sűrűségű Coltex alapanyag 7 ergonómiai zónával, speciálisan kialakított medence-és vállzónával biztosítja az ergonómiai formakövetést. A magas minőségű Coltex hideg-hab ergonómiailag kifogástalan, könnyű, légáteresztő, pont-rugalmas, forma-stabil és nem utolsó sorban hosszú élettartamú. A Coltex hideg-hab teljesen nyitott pórusú és Crush technológiával készül, ezáltal jól szellőző és kiváló nedvesség-elvezető képességgel rendelkezik.


Dunlopillo Sense-Gel Visko matrac keménysége:
A matrac két keménységi fokban kapható ( H2 és H3 ), egy franciaágyon belül akár két különböző keménységű matractérfél is kialakítható eltérő kényelmi igényeknek megfelelően.


Sense-Gel Visko matrac huzata:

Tartós 60°C-on mosható Tencel huzat, mely a legjobb higiéniát nyújtja természetes módon.
A kiváló minőségű Lyocell tartalmú Tencel huzat ideális hőmérséklet és nedvességszabályozása révén gátolja a baktériumok növekedését, és az atkák elszaporodását. Házi-por allergiában szenvedőknek kifejezetten ajánljuk. A körkörös cipzárral ellátott bőrbarát kétrétegű huzat két részre szedhető. 4 db forgató fül a matrachuzat könnyebb és egyszerűbb forgatása érdekében.
Összetétel: 70% Polyester, 30% Lyocell (Tencel)

Sense-Gel Visko matrac paraméterei

Termék megnevezéseGélmatrac
Huzat típusa60°c -on mosható, elasztikus, Tencel huzat
Matrac keménységeLágy -félkemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége110 kg/fő
Matrac rétegek2 ( 4 cm SenseGel-Visko komfort réteg / 16 cm 7 zónás Coltex modulszerkezetű alátámasztó réteg )
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
AjánlásOldalt és vegyes alváshoz
Tanusítvány / MinősítésHome Care
Magasság23 cm
Egyedi méretHosszúság 190, 210, 220 cm
Garancia10 év arányosított garancia

Vélemény írás

Sense-Gel Visko matrac

Sense-Gel Visko matrac

Dunlopillo habmatrac viszko-elasztikus nyomáscsökkentő réteggel és hőmérséklet szabályzó gélmolekulákkal. Alul 16 cm vastag 40 kg / m3 - sűrűségű Coltex hideg-hab. Tartós 60°C-on mosható Tencel huzattal

A TERMÉK MEGSZŰNT!
NEM RENDELHETŐ!

Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!