Outlet matracok kedvező áron akár 50% kedvezménnyel
Kiárusítás!
Dunlopillo Sense-Gel matrac Nagyítás

Sense-Gel Outlet matrac 80x200-as

Félkemény-kemény ágybetét. 4 cm vastagságú gélhabréteg rendkívül jó hőelvezetési tulajdonsággal. 14 cm magas minimum 40 kg / m3 sűrűségű Coltex hab (7 zónás). Egyedülálló "Crush technológia". Klímaszállal steppelt, 60°C-on mosható, rendkívül rugalmas kétrétegű huzat.

OUTLET TERMÉK!
Csak 1db 80x200 -as rendelhető!

Bővebb leírás

59 940 Ft‎

99 900 Ft‎

-40%kedvezmény

Matracok ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén

Ingyenes házhozszállítás részletei

  • Az ingyenes házhozszállítás 50 000,-Ft.-ot meghaladó matracvásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
  • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
  • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
  • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

  • Párnákra, paplanokra, éjjelikre, komódokra, ágyakra, ágyneműtartókra és ágyrácsokra, illetve egyéb kiegészítőkre! (Kivételt képez, az 50.000.-Ft-ot meghaladó matrac, a fentiekkel történő együttes vásárlása.)
  • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

Sense-Gel Outlet matrac 80x200-as leírása


OUTLET TERMÉK!

Csak 1db 80x200 -as rendelhető!

Kipróbálható:


IX. kerület Soroksári út 16.

Tel:(1) 878 0828, (20) 361 6145

A Sense-Gel matracban több évtizedes gyártástapasztalat, hozzáértés és a nélkülözhetetlen know-how rejtőzik.
A Dunlopillo központi gyárában a legtökéletesebb ergonómiát és alvásklímát megvalósító matracokat fejlesztik ki egy minden igényt kielégítően felszerelt kutatólaboratóriumban. A hagyományos német minőség fémjelzi a Sense-Gel matracot is, melynél egy 14 cm magas Coltex hab stabilizálja és támasztja meg a testrészeket minden pozícióban. A megfelelő - minimum 40 kg / m³ - sűrűségű Coltex alapanyag minden olyan tulajdonsággal fel van vértezve, amit a 21. században egy matractól csak elvárhatunk. Ez a minőségi hideghab ergonómiailag kifogástalan, könnyű, légáteresztő, pontrugalmas, formastabil és nem utolsó sorban hosszú élettartamú. 7 ergonómiai zónával, speciálisan kialakított medence-és vállzónával biztosítja az ergonómiai formakövetést. Ezen felül az egyedülálló "Crush technológia" biztosítja, hogy a még zárt cellafalak is nyitottak legyenek, vagyis a Coltex teljesen nyitott pórusú, ezáltal jól szellőző és kiváló nedvesség-elvezető képességgel rendelkezik.

A felső 4 cm vastagságú gélhabréteg a rugalmassága következtében képes arra, hogy a matrac és rajta fekvő emberi test közötti érintkezési felületet maximálisra növelje, ezáltal csökkentve az izomzatot terhelő kompressziót, nyomást. A gél rendkívül jó hőelvezetési tulajdonsága miatt megteremti a pihentető alváshoz és az egészséges vérkeringéshez optimális hőmérsékletet, a memory habokhoz képest egy hűsebb, frissebb fekvési érzést generál, viszont megtartja a viszko-elaszktikus anyagok előnyös tulajdonságait. A mikrocellás kialakítása miatt páratlan légáteresztés és klimatizáció valósul meg az alvó emberi test alatt.

Dunlopillo Sense-gel matrac keménysége
A matrac két keménységi fokban kapható ( H2 és H3 ), egy franciaágyon belül akár két különböző keménységű matractérfél is kialakítható eltérő kényelmi igények esetén is. A Sense-Gel egy igazi prémium minőségű komfortot biztosít. A különleges gyártási eljárással, technikai részletességgel és odafigyeléssel előállított Sense-Gel matrac úttörője a gélhab matracok magyarországi elterjedésének.

Sense-gel matrac huzata
A mindkét oldalán klímaszállal steppelt, 60°C-on mosható, rendkívül rugalmas kétrétegű huzat körkörös cipzárral ellátott, egymástól különválasztható, nagyszerű higiéniai környezetet biztosít használójának. A matrachuzat a könnyebb és egyszerűbb forgatás és mozgatás érdekében 4 db forgató füllel van ellátva.

A Sense-Gel matrac megtekinthető a Soroksári út 16 szám alatti üzletünkben.

Sense-Gel Outlet matrac 80x200-as paraméterei

Termék megnevezéseHideghab - Gélmatrac
Huzat típusa60°c -ig mosható, elasztikus kettécipzárazható huzat
Matrac keménységeLágy -félkemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége110 kg/fő
Matrac rétegek 4 cm gél és hab keverék komfort réteg / 14 cm 7 zónás Coltex modulszerkezetű alátámasztó réteg
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
AjánlásOldalt és vegyes alváshoz
Tanúsítvány / MinősítésHome Care
Magasság20 cm
Egyedi méretHosszúság 190, 210, 220 cm
Garancia2 év

Vélemény írás

Sense-Gel Outlet matrac 80x200-as

Sense-Gel Outlet matrac 80x200-as

Félkemény-kemény ágybetét. 4 cm vastagságú gélhabréteg rendkívül jó hőelvezetési tulajdonsággal. 14 cm magas minimum 40 kg / m3 sűrűségű Coltex hab (7 zónás). Egyedülálló "Crush technológia". Klímaszállal steppelt, 60°C-on mosható, rendkívül rugalmas kétrétegű huzat.

OUTLET TERMÉK!
Csak 1db 80x200 -as rendelhető!

Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!