Dunlopillo BeVital Viscogel-extra Nagyítás
Lágy-félkemény gélmatrac. 5 cm vastag Visco-Gel réteg. 9 cm magas, 35 kg / m3 sűrűségű, 7 zónás Coltex habmodulokból felépülő mag. 9 cm magas, 42 kg / m3 sűrűségű, innovatív beVital habréteg. Visco-Gel hab illékony anyagoktól mentes nem öregszik el.

NEM RENDELHETŐ!

Bővebb leírás

További információkért érdeklődjön üzleteinkben!

vagy

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Árajánlatot kérek

BeVital Viscogel-extra leírása

A TERMÉK MEGSZŰNT!

NEM RENDELHETŐ!

A beVital® ViscoGel Extra matracot a testkontúrokhoz való tökéletes alkalmazkodás és az ízületi rendszer maximális alátámasztása jellemzi. Ezt úgy valósították meg a Dunlopillo alváslaborjában, hogy a matracmagot többrétegű, moduláris szerkezetűre alakították ki.

A beVital® ViscoGel Extra matrac felépítése
Az alap egy 9 cm magas, 42 kg / m³ sűrűségű, innovatív beVital®-sejtek milliárdjait tartalmazó, speciális technológiával öntött habréteg, melynek lényege, a beVital®-sejt szerkezetében keresendő. Az elliptikus alakú sejtek egy magas, nagyon homogén rugalmasságot biztosítanak, így elérhetővé válik a test optimális alátámasztása.

A központi rész egy 9 cm magas, 35 kg / m³ sűrűségű, 7 zónás Coltex® habmodulokból felépülő mag. A különböző keménységű modulok által a váll-és medencezóna optimális besüllyedést kap, így a formakövetés a matractest közepén is fokozódik, ezáltal hangsúlyosabb lesz a pihenő emberi test ízületrendszerének alátámasztása.

Legfelül a matrac szíve-lelke, egy 5 cm vastag Visco-Gel réteg helyezkedik el, mely a viszko-elasztikus habanyagok előnyös tulajdonságait ( maximális formakövetés, nyomáscsökkentés ) egyesíti a gélanyagok hővezető-és hőszabályozó képességeivel. Ennek az uniónak eredménye egy – tiszta, hűsítő vízfelületen való lebegéshez hasonló fekvési érzés. A Dunlopillo gélhabja fizikailag hozzáformálódik felhasználójához, mindhárom irányba tudja változtatni az alakját, így a szövetekre ható kompressziót egyenletesen szétosztja az érintkezési felületeken, ezáltal javítja a vérkeringést. A gél más szigetelő habanyagokhoz képest magas hővezető képességgel rendelkezik, az emberi test által termelt hőt elvezeti és egyenletesen szétoszlatja. A bőr hőmérséklet-csökkenése redukálja a szövetek oxigénigényét, így sokkal pihentetőbb éjszakai alvás jön létre. Az innovatív tervezésnek köszönhető termikus tulajdonságok mellett a matrac nyitott cellastruktúrája különleges légmozgást biztosít, így a nedvesség is optimálisan elvezetődik.

A Visco-Gel hab illékony anyagoktól mentes, így nem következik be az anyag bomlása sem, nem keményedik meg, nem öregszik el, tartja elasztikus és biomechanikai tulajdonságait. A matracnál a vizsgálatok kimutatták, hogy több mint 250.000 nyomásból álló sorozatnak is képes ellenállni anélkül, hogy eldeformálódna.

A beVital® ViscoGel Extra matrac huzata
A különleges belső összetételt egy exkluzív megjelenésű nagy rugalmasságú, 60°C-on mosható steppeletlen, körbe-és kettécipzárazható huzat egészíti ki. A luxus-prémiumminőségű elasztán-szálas anyag nagyon rugalmas nyúlásával tűnik ki, ezáltal a matrachuzat szinte finomhangolja a gélréteg és a test kapcsolatát. Az oldalsó Air-Control Band nem a matrac közepén, hanem a felső gélrétegnél helyezkedik el, így ez a 3D-s szövetből készült, kiválóan szellőző dupla oldalháló segítségével a matrac mindig hűvös és száraz marad, megőrzi a pihenéshez optimális állandó testhőmérsékletet.

A beVital® ViscoGel Extra matrac megtekinthető a Soroksári út 16 szám alatti üzletünkben.

BeVital Viscogel-extra paraméterei

Termék megnevezéseHideghab - Gélmatrac
Huzat típusa60°c -ig mosható, elasztikus kettécipzárazható huzat
Matrac keménységeLágy -félkemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Matrac rétegek5 cm Visco-Gel komfort réteg / 9 cm 7 zónás Coltex modulszerkezetű alátámasztó réteg / 9 cm beVital® öntött hab hordozóréteg
Anyagsűrűség42 kg / m3
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
AjánlásOldalt és vegyes alváshoz
Tanúsítvány / MinősítésHome Care
Magasság24 cm
Egyedi méretHosszúság 190, 210, 220 cm
Garancia10 év arányosított garancia
Értékelés 
2015-12-07

Mindennel megvagyok elégedve

Tempur Cloud helyett választottuk, nem éreztünk érdemi különbséget.
Két hónapja használjuk teljesen más dimenzióban alszunk, mint előtte a tv reklámos rugós matracunkon.
Az már csak hab a tortán, hogy kevés szakmában kapunk ma, olyan kiszolgálást és hozzáértést mint a Matracásznál.

  Írja meg róla a véleményét!

  Vélemény írás

  BeVital Viscogel-extra

  BeVital Viscogel-extra

  Lágy-félkemény gélmatrac. 5 cm vastag Visco-Gel réteg. 9 cm magas, 35 kg / m3 sűrűségű, 7 zónás Coltex habmodulokból felépülő mag. 9 cm magas, 42 kg / m3 sűrűségű, innovatív beVital habréteg. Visco-Gel hab illékony anyagoktól mentes nem öregszik el.

  NEM RENDELHETŐ!

  Megtekintett termékek
  Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!