Akciós matrac szett ajándék gykerettel

Kedves Vásárlóink!

A korlátozások feloldásával üzleteink újra a megszokott nyitvatartás szerint
várják az érdeklődőket a biztonsági előírások betartásával!
Hétköznap 10-18 óráig (Soroksári út 10-19 óráig)
szombaton 10-14 óráig.

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

Akciós Termék!
Gél Latex Medical matrac Nagyítás

Gél Latex Medical habmatrac mosható Bamboo huzattal

Rendkívül hatékony pontrugalmassággal és kimagasló klimatikus tulajdonsággal rendelkező géllatex hab. A vertikális szellőzési rendszer és a hőmérséklet szabályzó gélszemcsék hűsebb, frissebb fekvési érzést tesznek lehetővé.

Bővebb leírás

86 450 Ft‎

91 000 Ft‎

-5%kedvezmény

Termékek ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén 50 000,-ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes házhozszállítás részletei

  • Az ingyenes házhozszállítás 50 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
  • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
  • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
  • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

  • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

Gél Latex Medical habmatrac mosható Bamboo huzattal leírása

A Stille "Gél Latex Medical" matrac egyesíti a rendkívül hatékony pontrugalmassággal és kimagasló klimatikus tulajdonsággal rendelkező géllatex hab előnyeit a poliuretán hideghab határozott tartóerejével. A vertikális szellőzési rendszer és a hőmérséklet szabályzó gélszemcsék hűsebb, frissebb fekvési érzést tesznek lehetővé.

Gél Latex Medical matracunk felső kényelmi rétege

A matrac felső kényelmi rétege egy 4 cm vastag, rugalmas géllatex hab, amely biztosítja az éjszakai regeneráció során a vázizomzatrendszer elernyedését. A latexhabba kevert gélszemcsék jó hőelvezetési képességük révén megteremtik a pihentető alváshoz szükséges optimális mikroklímát. A géllatex fizikailag hozzáformálódik felhasználójához, mindhárom irányba tudja változtatni az alakját, így a szövetekre ható kompressziót egyenletesen szétoszlatja az érintkezési felületeken, ezáltal javítja a vérkeringést. A géllatex más szigetelő habanyagokhoz képest magas hővezető képességgel rendelkezik, az emberi test által termelt hőt hatékonyan elvezeti. A bőr hőmérséklet-csökkenése redukálja a szövetek oxigénigényét, így sokkal pihentetőbb éjszakai alvás jön létre. A géllatex hab illékony anyagoktól mentes, így nem következik be az anyag bomlása sem, nem keményedik meg, nem öregszik el, tartja elasztikus és biomechanikai tulajdonságait.

Gél Latex Medical ágybetét tartómagja

A Stille "Gél Latex Medical" matrac alátámasztási erejét egy 16 cm magas, karakterisztikus alátámasztási erővel rendelkező 32 kg/m³ tömegsűrűségű hideghab tartóréteg biztosítja. A tartómag ergonómiailag megfelelő, légáteresztő, pontrugalmas és hosszú távon forma-stabil.

Gél Latex Medical matrac huzata

Gél Latex matrac huzata

A kiváló minőségű Bamboo huzat hűvösebb hőmérsékletet tesz lehetővé és nedvességszabályozása révén gátolja a baktériumok és az atkák elszaporodását, nedvességfelvevő-és leadó képessége miatt kellemesen száraz alvást biztosít. A matrac oldalán a teljes magassági méreten körbefutó 3D-s oldalszalag a matrac légáteresztési tulajdonságait erősíti fel, a körbe-cipzározható huzat 40°C-on mosható.

Gél Latex Medical habmatrac mosható Bamboo huzattal paraméterei

Termék megnevezéseHideghab - Gélmatrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása40ºC-on
Huzat típusaAntiallergén
Matrac keménységeFélkemény
Komfort zónák számaMonozónás
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Matrac rétegek2
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
AjánlásVegyes alvástípushoz
Magasság21 cm
Egyedi méretRendelhető
Garancia10 év arányosított garancia

Kapcsolódó bejegyzések

Vélemény írás

Gél Latex Medical habmatrac mosható Bamboo huzattal

Gél Latex Medical habmatrac mosható Bamboo huzattal

Rendkívül hatékony pontrugalmassággal és kimagasló klimatikus tulajdonsággal rendelkező géllatex hab. A vertikális szellőzési rendszer és a hőmérséklet szabályzó gélszemcsék hűsebb, frissebb fekvési érzést tesznek lehetővé.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!