Akciós Termék!
Gél Latex Medical matrac Nagyítás

Gél Latex Medical habmatrac mosható Bamboo huzattal

Rendkívül hatékony pontrugalmassággal és kimagasló klimatikus tulajdonsággal rendelkező géllatex hab. A vertikális szellőzési rendszer és a hőmérséklet szabályzó gélszemcsék hűsebb, frissebb fekvési érzést tesznek lehetővé.

Bővebb leírás

76 285 Ft‎

80 300 Ft‎

-5%kedvezmény

ingyenes Maia Air matrac szállítás

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!


Magyarország egész területén!


A szolgáltatás feltételhez kötött!
A részletekről érdeklődjön üzleteinkben.

Részletek

A szállítás díját a vételárból vonjuk le.

Az ingyenes szállítás kapug értendő, és nem tartalmazza az emelet díjat!!

Árajánlatot kérek

Gél Latex Medical habmatrac mosható Bamboo huzattal leírása

A Stille "Gél Latex Medical" matrac egyesíti a rendkívül hatékony pontrugalmassággal és kimagasló klimatikus tulajdonsággal rendelkező géllatex hab előnyeit a poliuretán hideghab határozott tartóerejével. A vertikális szellőzési rendszer és a hőmérséklet szabályzó gélszemcsék hűsebb, frissebb fekvési érzést tesznek lehetővé.

Gél Latex Medical matracunk felső kényelmi rétege

A matrac felső kényelmi rétege egy 4 cm vastag, rugalmas géllatex hab, amely biztosítja az éjszakai regeneráció során a vázizomzatrendszer elernyedését. A latexhabba kevert gélszemcsék jó hőelvezetési képességük révén megteremtik a pihentető alváshoz szükséges optimális mikroklímát. A géllatex fizikailag hozzáformálódik felhasználójához, mindhárom irányba tudja változtatni az alakját, így a szövetekre ható kompressziót egyenletesen szétoszlatja az érintkezési felületeken, ezáltal javítja a vérkeringést. A géllatex más szigetelő habanyagokhoz képest magas hővezető képességgel rendelkezik, az emberi test által termelt hőt hatékonyan elvezeti. A bőr hőmérséklet-csökkenése redukálja a szövetek oxigénigényét, így sokkal pihentetőbb éjszakai alvás jön létre. A géllatex hab illékony anyagoktól mentes, így nem következik be az anyag bomlása sem, nem keményedik meg, nem öregszik el, tartja elasztikus és biomechanikai tulajdonságait.

Gél Latex Medical ágybetét tartómagja

A Stille "Gél Latex Medical" matrac alátámasztási erejét egy 16 cm magas, karakterisztikus alátámasztási erővel rendelkező 32 kg/m³ tömegsűrűségű hideghab tartóréteg biztosítja. A tartómag ergonómiailag megfelelő, légáteresztő, pontrugalmas és hosszú távon forma-stabil.

Gél Latex Medical matrac huzata

Gél Latex matrac huzata

A kiváló minőségű Bamboo huzat hűvösebb hőmérsékletet tesz lehetővé és nedvességszabályozása révén gátolja a baktériumok és az atkák elszaporodását, nedvességfelvevő-és leadó képessége miatt kellemesen száraz alvást biztosít. A matrac oldalán a teljes magassági méreten körbefutó 3D-s oldalszalag a matrac légáteresztési tulajdonságait erősíti fel, a körbe-cipzározható huzat 40°C-on mosható.

Gél Latex Medical habmatrac mosható Bamboo huzattal paraméterei

Termék megnevezéseHideghab - Gélmatrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása40ºC-on
Huzat típusaAntiallergén
Matrac keménységeFélkemény
Komfort zónák számaMonozónás
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Matrac rétegek2
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
AjánlásVegyes alvástípushoz
Magasság21 cm
Egyedi méretRendelhető
Garancia10 év arányosított garancia

Vélemény írás

Gél Latex Medical habmatrac mosható Bamboo huzattal

Gél Latex Medical habmatrac mosható Bamboo huzattal

Rendkívül hatékony pontrugalmassággal és kimagasló klimatikus tulajdonsággal rendelkező géllatex hab. A vertikális szellőzési rendszer és a hőmérséklet szabályzó gélszemcsék hűsebb, frissebb fekvési érzést tesznek lehetővé.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!