Akciós matrac szett ajándék gykerettel

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

Ebből az ágykeretből aztán nincs kispórolva az alapanyag. Rendkívül masszív strapabíró szerkezet. Két oldala és lábvége 8 cm széles zártszelvényhez hasonló faelemekből épül fel.

Bővebb leírás

176 630 Ft‎

207 800 Ft‎

-15%kedvezmény

Termékek ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén 50 000,-ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes házhozszállítás részletei

  • Az ingyenes házhozszállítás 50 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
  • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
  • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
  • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

  • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

Imola bükk ágy 8 cm vastag peremmel leírása

Imola bükk ágykeret vastag peremmel, magas fejtámlával. A fiatalabb generáció nagy kedvence. Igazi mai modern ágykeret minimalista dizájnnal. Az Imola ágykeret két oldala dupla falú, és tömör bükkfából készül. Ebből az ágykeretből aztán nincs kispórolva az alapanyag. Rendkívül masszív strapabíró szerkezet. Az átlagosnál jóval nagyobb súlyú személyek számára is stabil időtálló megoldás, akár egy emberöltőre. Sötétebb barna vagy wenge színben a legkelendőbb, de cseresznye vagy natúr színben is jól mutat.

- Többféle színben kapható, sőt akár egyedi páccal is kérhető.
- Rendelhető beépített ágyneműtartós változatban is.
- Rendelhető egyedi méretben.
Az ár nem tartalmazza a pácolás árát, illetve az ágyrácsot!

Imola bükk ágy 8 cm vastag peremmel paraméterei

Termék megnevezéseBükk ágy
Szélességbelméret +16 cm
Hosszúságbelméret + 12 cm
Egyedi méretRendelhető
Ágyneműtartós változatRendelhető
Rendelhető fa típusokBükk, Tölgy
StílusModern
FejvégSzögletes
Fejvég magassága87
LábvégAlacsony
Lábvég magassága35
ÁgyoldalPeremes
Ágyoldal magassága35
Max. matrac süllyedés11
Anyagvastagságfejvég: 4cm lábvég, ágyoldal: 8cm
Pác színekKözel 30 féle színben rendelhető
Pácolás felára15%
Garancia12 hónap

Vélemény írás

Imola bükk ágy 8 cm vastag peremmel

Imola bükk ágy 8 cm vastag peremmel

Ebből az ágykeretből aztán nincs kispórolva az alapanyag. Rendkívül masszív strapabíró szerkezet. Két oldala és lábvége 8 cm széles zártszelvényhez hasonló faelemekből épül fel.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!