Különleges Herkules Bonellrugós kemény matrac. Kiemelt kényelmi réteggel. Nagy teherbírás. Határozott alátámasztás. Jó ár-érték arány. HyCare textil technológia külső borítás.

Bővebb leírás

60 900 Ft‎

Termékek ingyenes házhozszállítása magyarország egész területén 50 000,-ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes házhozszállítás részletei

  • Az ingyenes házhozszállítás 50 000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén érvényes, és az első kapuig értendő! (Az esetleges rakodást, illetve emeletdíjat nem tartalmazza!)
  • A szállítás díja a termék vételárából kerül jóváírásra.
  • Ingyenes házhozszállítást, csak abban esetben tudjuk biztosítani, amennyiben Ön hivatkozik rá, illetve igénybe kívánja venni.
  • Amennyiben személyesen veszi át a terméket valamelyik üzletünkben, a weboldalunkon feltüntetett legalacsonyabb ár kerül felszámításra!

Részletes tájékoztatásért, kérjük keresse üzleteinket!
(Az akció 2019.05.25.-e után történt vásárlások, rendelések esetén érvényes, illetve vehető igénybe.

Az akció nem vonatkozik:

  • Az ágyneműtartós ágyak esetén felajánlott +5% kedvezménnyel az ingyenes szállítás, nem összevonható! (Ebben az esetben, vagy egyik, vagy másik kedvezmény érvényesíthető!)
Árajánlatot kérek

Beal Ludlow kemény herkulesrugós matrac leírása

A Beal Ludlow matrac különleges Herkules rugórendszerű kifejezetten masszív kemény matrac. Kiemelt kényelmi réteggel rendelkezik az egyik oldalon. 8 db légkapszulás, 4 db függőleges hordozófüles megoldással. Igényes megjelenésű. 160 kg/fő teherbírásának köszönhetően nagyobb termetű személyek alatt is hosszútávon képes helytállni. A Beal Ludlow matrac keménységét a speciális, megerősített herkulesrugó szerkezetének is köszönheti. Rombusz steppelésű, csúszásmentes , antiatkás pamut külső borítás esztétikus jó ár-érték arányú ágy matrac.

Rendelhető 190cm -es hosszúságban is, melyre + 5% felárat számítunk fel!

Ajánlás:
A Konfor Beal Ludlow matrac azoknak a 160kg alatti személyeknek ajánlott, akik szeretik a kifejezetten, kemény fekvésű, stabil felépítésű teljes orthopédikus matracokat.

Konfor Beal Ludlow) matrac főbb előnyei

Herkules rugórendszer
Herkules Rugórendszer
A Herkules rugók kialakítása megegyezik a Bonellrugós rendszerével, de a rugók átmérője kisebb és sűrűbben vannak elhelyezve. A testsúly egyenletesen oszlik el a matrac egész felületén. Elsősorban a kemény fekhelyet kedvelők számára lehet ideális választás. Kifejezetten tartós nagy teherbírású rugórendszer.
Nagy teherbírás
Nagy teherbírás
A Beal Ludlow ágybetét nemcsak egy kemény fekhely a sok közül, hanem rendkívül masszív matrac is. Képes akár 160 kg/fő terhelést is hosszútávon elviselni. Ezt a matracot bátran ajánljuk nagyobb termetű személyeknek akár hosszútávra is.
Matrac magassága 22 cm
Matrac magasság
A 22 cm vastag Lulow matraccal megfelelő ülőmagasság érhető el, így kényelmesen lehet reggelente felkelni az ágyból.
Hycare antimokrobiális textilszövet technológia
Hycare antimokrobiális textilszövet technológia
A Ludlow herkulesrugós matrac Hycare technológiával gyártott szövete az antimikrobiális impregnálás révén hatékonyan megakadályozza a a veszélyes mikroorganizmusok, gombák kialakulását és távol tartja a baktériumokat és allergiát okozó poratkákat a matractól, ezzel biztosítva a higiénikus alvási környezetet használója számára.
10 év garancia
10 év garancia
Noha nincs olyan matrac ami 100 évig bírná a strapát, a 10 év garanciával rendelkező Ludlow ágybetét hosszútávú megoldást nyújt használójának az éjszakai pihenések során.
Egészségpénztárra elszámolható matrac
Egészségpénztárra elszámolható matrac
A Beal Ludlow matracunk orvostechnikai eszköz minősítéssel rendelkezik, ezért egészségpénztárra is elszámolható.
Beal Ludlow matrac huzata
A speciális Hycare technológiával gyártott szövet az antimikrobiális impregnálás révén hatékonyan megakadályozza a a veszélyes mikroorganizmusok, gombák kialakulását és távol tartja a baktériumokat és allergiát okozó poratkákat a matractól, ezzel biztosítva a higiénikus alvási környezetet használója számára. Antisztatikus steppelt huzata nemcsak esztétikus, hanem antiallergén és gyűrődésmentes is egyben. Ezen felül forgatófüllel van ellátva kényelmesebb forgatás érdekében.

Beal Ludlow kemény herkulesrugós matrac paraméterei

Termék megnevezéseBonellrugós matrac
Huzat típusacsúszásmentes antiatkás jaquard
Matrac keménységeKemény
Matrac terhelhetősége160 kg/fő
Ajánlott alátámasztásFix borda
AjánlásHanyadt, hason alvóknak
Magasság23 cm
Egyedi méretRendelhető
Garancia10 év rugóra, 2 év huzatra

Kapcsolódó bejegyzések

Vélemény írás

Beal Ludlow kemény herkulesrugós matrac

Beal Ludlow kemény herkulesrugós matrac

Különleges Herkules Bonellrugós kemény matrac. Kiemelt kényelmi réteggel. Nagy teherbírás. Határozott alátámasztás. Jó ár-érték arány. HyCare textil technológia külső borítás.
Egészségpénztárra is megvásárolható matrac!

Ezt a matracot egészségpénztári kártyájával is megvásárolhatja üzleteinkben!

Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!