Kedves Vásárlóink!

A kialakult új koronavírusos járványra való tekintettel
kollégáink 2020.03.27.-től hétköznap 10:00 - 18:00 óráig, szombaton 10:00 - 14:00 óráig
telefonos ügyfélszolgálatainkon és e-mailben állnak a vásárlóink rendelkezésére.

Webáruházunk továbbra is zavartalanul üzemel!

Higiéniai alapelveink megtartása mellett a kiállított próbatermékeink (matracok, párnák stb.) huzatjait folyamatosan mosógépben tisztítjuk, fertőtlenítjük, valamint antimikrobiális felületvédelemmel látjuk el, ezért üzleteink biztonságosan látogathatóak. Minden üzletünkben lehetőség van kézfertőtlenítésre a dolgozók és a vásárlók számára egyaránt. A fokozottan veszélyeztetett idősebb korosztálynak javasoljuk, hogy online vagy telefonon érdeklődjenek, illetve rendeljenek.

Üzletfilozófiánk szerves részét képezi vásárlóink biztonságos kiszolgálása a bolti látogatások, valamint termékkiszállításaink alkalmával is. A fent leírt biztonsági intézkedéseink mellett kollégáink telefonon és online felületeinken is állnak rendelkezésükre.

DuplaFlex gázrugós ágyrács Nagyítás
A gázrugós emelőszerkezetnek köszönhetően akár 70 fokos szögben is emelhető. Beépített ágyneműtartós ágyakhoz ideális megoldás nyújthat.

Bővebb leírás

43 400 Ft‎

Árajánlatot kérek

DuplaFlex gázrugós rács leírása

A DuplaFlex gázrugós ágyrács fej és lábrésze fokozatosan állítható, emelhető. Sőt még ennél is többre képes. A gázrugós emelőszerkezetnek köszönhetően akár 70 fokos szögben is emelhető. Beépített ágyneműtartós ágyakhoz ideális megoldás nyújthat. Régebbi ágyak felújításánál vagy korszerűsítésénél is megállja a helyét. (További információért keresse fel kollégáinkat.)

A DuplaFlex Gázrugós ágyrács kifejezetten biomatracokhoz illetve rugó nélküli matracok alátámasztására lett kifejlesztve.
Rendelhető egyedi méretben is!

DuplaFlex gázrugós rács paraméterei

Termék megnevezéseGázrugós ágyrács
Magasság~ 6 cm
Egyedi méretRendelhető
Ágyrács típusaGázrugós ágyrács
Ágyrács terhelhetősége120 kg/fő
Garancia10 év

Vélemény írás

DuplaFlex gázrugós rács

DuplaFlex gázrugós rács

A gázrugós emelőszerkezetnek köszönhetően akár 70 fokos szögben is emelhető. Beépített ágyneműtartós ágyakhoz ideális megoldás nyújthat.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!