Akciós Termék!
Titanio Latex zsákugós matrac Nagyítás

Kétrétegű komfortréteg, 3 cm-es hűsítő gél-latex habbal. Ötmenetes acélrugók pontosabb formakövetéssel.

Bővebb leírás

67 339 Ft‎

84 173 Ft‎

-20%kedvezmény

Árajánlatot kérek

Titanio Latex táskarugós matrac leírása

A Titanio Latex táskarugós matracban az egyik legmarkánsabb alátámasztási erő ötvöződik a leghatékonyabb nyomáscsökkentő tulajdonsággal bíró kényelmi rétegekkel. A magrészben egy 2,2 mm vastag ötmenetes acélrugóban rejlik a karakteres támasztóerő, amely a bonellrugós matracokhoz képest pontosabb formakövetést tesz lehetővé. A kétrétegű komfortréteg felső eleme egy 3 cm-es hűsítő géldarabkákkal dúsított latexhab, amely a megfelelő testforma követés mellett elvezeti a testből áradó felesleges hőmennyiséget. A Stille márkacsaládba tartozó Titanio és Titanio Coco matracok továbbfejlesztett típusa ez a Titanio Latex matrac, amely az eredeti verziók pozitív tulajdonságait megőrizve, egy a jelenkorban elérhető legkomfortosabb érzetet biztosító elemmel lett kiegészítve a minőségibb alvás érdekében. A Titanio Latex matracban több mint egy évtizedes gyártástapasztalat és know-how rejtőzik, mely rengeteg elégedett felhasználót generált a korábbi évek során. Az eltérő vastagságú és komfortérzetű oldalak lehetővé teszik a női-férfi ( keményebb - félkeményebb ) oldalas fekvési komfort kialakítását, valamint a felhasznált alapanyagokból adódóan a matrac egy rendkívül hatékony szellőzési és antiallergén hatással is rendelkezik.

A Titanio Latex matrac felső kényelmi rétegei

A matrac kifejlesztésénél törekedtek a variálható kialakításra, így két különböző komfortoldal lett kialakítva, figyelembe véve a felhasználók közötti súly-, alkati-, nemi-, ízületrendszeri állapot -, valamint alvási pozíció szerinti különbözőséget is. Az így létrejövő félkeményebb - keményebb kényelmi oldalak egyénre szabott használatot tesznek lehetővé, hiszen egy 90 kg-os, oldalfekvő embernek alapjaiban más tartóerő és kényelmi réteg szükséges, mint a 60 kg-os, háton fekvő párjának. Így a Titanio Latex táskarugós matrac egyik oldalán - főleg háton-és hasonfekvési pozíciókat preferáló felhasználók igényeihez kialakítva - egy 4 cm magas, hét ergonómiai zónára osztott, CNC-piramidvágási technológiával kialakított, poliuretán hideghab kényelmi réteg található, amely egy rugalmas, de ugyanakkor feszes alvási élményt tesz elérhetővé. A matrac másik oldala dupla kényelmi réteggel rendelkezik, egy 3 cm vastag, jó légáteresztő hideghab kényelmi felett egy 3 cm vastag hűsítő géldarabkákkal dúsított latexhab komfortréteg helyezkedik el, amely a vázizomzat-rendszerre ható nyomást tudja radikális módon csökkenteni, így a számottevően kevesebb éjszakai forgolódás magasabb színvonalú alvási minőséget eredményez. A matrac ezen oldalán így összességében 7 cm kényelmi réteg található, egy így szélesebb váll- vagy csípőízületet is magába tud fogadni, különösen oldalfekvéskor ez kimondottan előnyös ergonómiai tartást tud kiváltani. Akár egy adott esztendőt -mint időegységet - vizsgálva megfigyelhető, hogy az alvó ember pihenési igényei vagy körülményei sosem konstans, változatlan jellemvonásokkal bírnak, így bármely változás esetén a matrac megforgatásával lehetővé válik egy másfajta alátámasztási érzés, így akár pár hetes időszakokra is - pl. izomhúzódás, sportbaleset, stb. - a számunkra megfelelőbb oldalt használva tudjuk mérsékelni a másik oldal nyújtotta negatív hatásokat.

A Titanio Latex matrac tartómagja

A Titanio Latex matrac alátámasztási erejéért a matrac közepén elhelyezkedő 2,2 mm anyagvastagságú acélrugókból álló hétzónás táskarugó rendszer felel, ahol a külön zsákocskákba, vliestáskákba csomagolt zsákrugók külön-külön rugóznak, így az átmérőjüknek megfelelő formakövetési mértékkel tudnak egy mélységi, határozott alátámasztási erőt kölcsönözni a pihenő emberi testnek. A zsákrugók teljesen zajtalanul működnek, nem nyikorognak, mivel nincsenek egymással érintkező fém alkatrészek, így egy csendes, nyugodt alvásélményben lehet részünk. Ellentétben a hagyományos bonellrugós rendszerekkel, ahol a rugók egy dróthuzalon keresztül kapcsolódnak egymáshoz, és nem alkotnak különálló egységeket, a zsákrugós rendszerek nagyobb szabadságot biztosítanak az éjszakai helyzetváltoztatások során, ugyanakkor jelentősen csökkennek a partnert érő zavaró hatások, áthullámzások. A Titanio Latex matracban minden egyes táskarugó rugalmasan, egyesével reagál a testszelvények súlykülönbségéből adódó nyomásra, az így kialakuló differenciált erősségű alátámasztás megakadályozza a csigolyák egyoldalú terheléséből fakadó dehidratációt, így egy magasabb színvonalú regeneráció kialakulásához teremti meg az ideális feltételeket.

A Titanio Latex matrac huzata:

A Sleep Culture huzat egy antibakteriális hatással ruházza fel a Titanio Latex matracot, speciálisan erre a célra kifejlesztett textilipari szálak meggátolják a baktérium-és gombatelepek kialakulását a matrac felületén, radikálisan lecsökkenti a háziporatkák számára kedvező életfeltételeket. A huzat hatóanyaga és kikészítése megakadályozza azt a gombásodási folyamatot, melynek során a háziporatka számára nem válik emészthetővé az éjszakai alvás során keletkező hajszál-és hámszövetmaradványok, így a számottevően kevesebb ürülékükben lévő egyfajta fehérjére nem alakul ki allergén reakció. A Sleep Culture huzata 40°C-on mosható, ketté-és körbezippzározható, a két huzattérfél egymástól elkülönítve is tisztítható otthoni körülmények között, így a nagy méretű ( 160 vagy 180 x 200 cm-es ) matracok huzata is belefér az 5 - 7 kg töltősúlyú mosógépekbe. A matrac oldalán körbefutó 3D-s szövetanyagból készült, extra légáteresztő dupla oldalháló megkönnyíti a szárazabb alvási higiénia kialakulását fekhelyünkön. A matrac mindkét hosszanti oldalán 2 - 2 db forgatófül teszi lehetővé a matracok átfordítását, könnyebb kezelhetőségét.

Titanio Latex táskarugós matrac paraméterei

Termék megnevezéseTáskarugós / Zsákrugós matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása30 - 40ºC-on
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Matrac rétegek4
Ajánlott alátámasztásFix borda
Magasság26 cm
Egyedi méretRendelhető
Garancia10 év arányosított garancia

Vélemény írás

Titanio Latex táskarugós matrac

Titanio Latex táskarugós matrac

Kétrétegű komfortréteg, 3 cm-es hűsítő gél-latex habbal. Ötmenetes acélrugók pontosabb formakövetéssel.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!