Akciós Termék!
Gumotex Vanessa Cool Latex matrac Nagyítás
Vanessa félkemény táskarugós ágybetét 7 ergonómiai zónával. 6 cm vastag, 35 kg/m3 tömegsűrűségű, speciális formavágásokkal kialakított hideg-hab kényelmi rétege szárazabb alvási klímát biztosít. 4 cm vastag, különleges Cool Latex réteg. 60°C-on mosható, körbe cippzározható, exkluzív megjelenésű SANITIZED huzat

Bővebb leírás

62 143 Ft‎

78 661 Ft‎

-21%kedvezmény

Árajánlatot kérek

Gumotex Vanessa Cool Latex leírása

A Gumotex vállalat termékei a bizalom és a legmagasabb szintű minőség jelképei lettek az alváskultúra területén a kelet-közép-európai régióban, több mint 60 éves szakmai- és gyártástapasztalattal. A cég termékfejlesztéseiben kiemelkedő jelentőséggel bírnak az egészségügyi intézményekben, szállodákban és gyógyfürdőkben szerzett, a felhasználóktól kapott visszajelzések.

A Vanessa Cool Latex táskarugós matrac kitűnő alátámasztást, hosszú élettartamot és rendkívül magas szintű kényelmet biztosít. A leghatékonyabb pihenés elérésének érdekében kifejlesztett, 7 ergonómiai zónával rendelkező táskarugós alátámasztó rendszer a két különböző összetételű kényelmi réteggel magas szinten képes követni a testet formáját és határozott, egyenletes alátámasztást biztosít.

Ellentétben a hagyományos bonellrugós rendszerekkel, ahol a rugók egy dróthuzalon keresztül kapcsolódnak egymáshoz, és nem alkotnak különálló egységeket, a zsákrugós rendszerek nagyobb szabadságot biztosítanak az éjszakai helyzetváltoztatások során, ugyanakkor nagymértékben csökkennek a partnert érő zavaró hatások, áthullámzások. A Vanessa Cool Latex matracban minden egyes táskarugó külön-külön reagál a testrészek tömegkülönbségeiből adódó súlyra és nyomásra, az így kialakuló differenciált alátámasztás megakadályozza a csigolyák egyoldalú terheléséből fakadó dehidratációt, így pihentetőbb alvási minőséghez teremtenek ideális feltételeket.

A matrac egyik oldalán egy 6 cm vastag, 35 kg/m³ tömegsűrűségű, speciális formavágásokkal kialakított hideg-hab kényelmi réteg található. A vágástechnológiának köszönhetően megnövekszik a habréteg levegővel érintkező felülete, ezáltal nagyobb felületen gyorsabban párologtat, szárazabb alvási klímát biztosítva ezáltal a felhasználónak. A habidomok felső és alsó pontja között a többféle vágásforma miatt magasságkülönbség jön létre, ami a matrac és test között légrést képezve megakadályozhatja a nyomási felfekvés avagy dekubitusz kialakulását.

A matrac másik oldalán egy 2 cm vastag, feszes, nagy tömegsűrűségű kompozit poliuretán habon egy 4 cm vastag, különleges CoolLatex réteg a pihenő személy testfelépítéséhez optimálisan alkalmazkodva megakadályozza a vérkeringés pangását, ezáltal nagymértékben csökkenthető a zsibbadásra való környezet kialakulása. A latexhab gyártása során zselészemcséket adagolnak a kaucsukfa nedvéhez, ezáltal egy hőelvezető képességét tekintve felerősített tulajdonságú, hűvösebb alvási környezetet garantáló CoolLatex réteg gondoskodik az éjszakai, kellemes hőérzetről. A matrac ezen komfortoldalának használatával nagymértékben csökkenthető az éjszakai túlzott izzadékonyság.

A kétoldalas, forgatható matracot egy 60°C-on mosható, ketté-és körbecipzározható, exkluzív megjelenésű SANITIZED® huzattal tettük teljessé, amely egy svájci technológián alapuló asztmatikus problémák megelőzésben kimagasló képességgel rendelkező nemzetközileg is elismert textilipari eljárás, amely megvédi az anyagot a poratkáktól, a baktériumoktól és a gombáktól, ezért a matrac különösen ajánlottak minden asztmában és allergiában szenvedőnek.

Gumotex Vanessa Cool Latex paraméterei

Termék megnevezéseTáskarugós / Zsákrugós matrac
Huzat mosása60ºC-on
Huzat típusaAntiallergén
Matrac keménységeFélkemény
Komfort zónák száma7 zónás
Matrac terhelhetősége120 kg/fő
Ajánlott alátámasztásFix borda
AjánlásVegyes alvástípushoz
Magasság27 cm
Egyedi méretHosszúság 190, 210, 220 cm
Garancia10 év

Vélemény írás

Gumotex Vanessa Cool Latex

Gumotex Vanessa Cool Latex

Vanessa félkemény táskarugós ágybetét 7 ergonómiai zónával. 6 cm vastag, 35 kg/m3 tömegsűrűségű, speciális formavágásokkal kialakított hideg-hab kényelmi rétege szárazabb alvási klímát biztosít. 4 cm vastag, különleges Cool Latex réteg. 60°C-on mosható, körbe cippzározható, exkluzív megjelenésű SANITIZED huzat
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!