Aerial Senso Exclusive Nagyítás
Rendkívül magas minőségű összetevők a Dunlopillotól. 7 cm vastag Aerial Senso kényelmi réteg. Bázismagja 13 cm magas, igazi high-tech Aerial hab alapanyag, mely könnyű, légáteresztő, formakövető és hosszú élettartamú. A zónák az alapanyag sűrűségének változtatásával kerülnek kialakításra.

Bővebb leírás

További információkért érdeklődjön üzleteinkben!

vagy

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Árajánlatot kérek

Aerial Senso Exclusive leírása

A rendkívül magas minőségű összetevőknek köszönhetően szinte biztosak lehetünk abban, hogy a Dunlopillo Aerial Senso Exclusive matracán nagyon sok éjszakán keresztül tökéletesen pihenhetünk. A matrac - mint minden egyes Dunlopillo matrac, ágyrács vagy párna - több évtizedes alváskutatási eredmények és tapasztalatok figyelembevételével készült, rendkívül szigorú minőségi és technológiai ellenőrzés mellett.

A Dunlopillo a fejlesztések terén úttörő, számos mérföldkő bizonyítja újra és újra az innovációs képességét. A világhírű orvosok, gyógytornászok és tudósok garantálják a német matracgyártó brand eredményeit és termékeit, különösen egészségügyi szempontból.

Az Aerial Senso Exclusive matrac bázismagja egy 13 cm magas, igazi high-tech alapanyag, az Aerial hab. Az Aerial önmagában egyesíti a latex és a hideghab összes kedvező tulajdonságát: könnyű, légáteresztő, formakövető és hosszú élettartamú. A különleges gyártási eljárásnak köszönhetően a zónák - a világon egyedülálló módon - az alapanyag sűrűségének változtatásával kerülnek kialakításra. Az eredmény: egy centiméterről - centiméterre változó sűrűségű, egyedülállóan multizónás mag, amely a legprecízebb formakövetést nyújtja. Az alapanyag legfontosabb tulajdonsága azonban a progresszív, testsúlyhoz igazodó alátámasztás: könnyebb testsúly esetén az ergonómiailag szükséges mértékben süpped be, míg nagyobb terhelésnél határozottabb alátámasztást kínál.

Szemben a hagyományos hideghabból készült viszkoelasztikus rétegekkel, a felső 7 cm vastag Aerial Senso kényelmi réteg a speciális Aerial formahabosítási eljárásnak köszönhetően - a még tökéletesebb formakövetés érdekében - ugyanúgy multizónákkal kerül kialakításra, mint a már jól ismert Aerial matracmag. Az eredmény egy rendkívül könnyű, tehermentesítő és légáteresztő szerkezetű, ergonómiailag kifogástalan alvási élményt nyújtó matrac. Az Aerial Senso alapanyag az emberi test hőjére és súlyára reagálva a mai kor szellemének és elvárásainak megfelelve valósítja meg a legprecízebb formakövetést, a legtökéletesebben követik az Ön gerincének vonalát. A Senso hab döntő előnye a szokásos emlékezőhabos matracokkal ellentétben, hogy teljesen független a szoba hőmérsékletétől. Ez azt jelenti, hogy az Aerial Senso Exclusive matrac kizárólag az Ön testhőmérsékletére reagál, akár hideg szobahőmérsékleten is optimálisan kifejti a viszkoelasztikus habok nyomáscsökkentő tulajdonságait. Mind az Aerial réteg, mind a Senso réteg esetében a nyitott sejtszerkezetnek köszönhetően a levegő akadálymentesen járhatja át a matracot, megteremtve ezzel a tökéletes alvási klímát.

Aerial Senso Exclusive paraméterei

Termék megnevezéseHideghab matrac
Matrac huzataLevehető, Mosható
Huzat mosása60ºC-on
Huzat típusaAntiallergén Lyocell
Matrac keménységeLágy
Komfort zónák számaMultifokális zónázás
Matrac terhelhetősége140 kg/fő
Matrac rétegek2 ( 13 cm Aerial hab / 7 cm speciális Senso réteg )
Ajánlott alátámasztásRugalmas ágyrács
AjánlásOldalt és vegyes alváshoz
Magasság22 cm
Egyedi méretHosszúság 190, 210, 220 cm
Garancia10 év arányosított garancia

Vélemény írás

Aerial Senso Exclusive

Aerial Senso Exclusive

Rendkívül magas minőségű összetevők a Dunlopillotól. 7 cm vastag Aerial Senso kényelmi réteg. Bázismagja 13 cm magas, igazi high-tech Aerial hab alapanyag, mely könnyű, légáteresztő, formakövető és hosszú élettartamú. A zónák az alapanyag sűrűségének változtatásával kerülnek kialakításra.
Megtekintett termékek
Termék sikeresen hozzáadva a termékösszehasonlításhoz!